AscendEX лансира Port Finance (PORT) пред-удирање - 100% проценето. АПР

AscendEX лансира Port Finance (PORT) пред-удирање - 100% проценето. АПР
  • Период на промоција: 14 дена
  • Промоции: 100% проценка. АПР

За да го поддржи тековниот раст на Port Finance (PORT), AscendEX го започна Pre-Staking for PORT. Корисниците на AscendEX сега можат да уделат PORT за да заработат награди од 100% проценета април. Port Finance (PORT) Pre-Staking est. APR ќе се прилагоди на 50% почнувајќи од 28 август во 12:00 часот UTC, 2021 година .

Компјутер : Кликнете овде за да учествувате во апликацијата PORT Pre-Staking : Кликнете [Staking] на почетната страница да учествуваат во претходна класификација. Погледнете подолу за деталите за претходна класификација:


ПРИМЕНА пред-сложување
Токен ПОСТАНИЕ
Est. АПР 100%
Минимален износ на делегирање 100 PORT
Максимален износ на делегирање N/A
Минимален период на обложување Отфрлете ги токените во секое време
Време на започнување со пресметка на наградата Т+1 дена
Почетно време за распределба на награди Т+2 дена
Циклус на дистрибуција на награди Дневно
Редовен период на необврзување 14 дена
Инстант разврзување Поддржано
Надомест за инстант необврзувачки 4%
Минимална необврзувачка сума 100 PORT
Вложувани средства што се користат како залог за маржа Не е достапно сега
Комбиниран режим Поддржано


Те молам забележи:
  1. Со учество во проект за претходна обложување, од корисниците ќе се бара да ги заклучат своите токени за да заработат награди.
  2. Пред-удирањето им дозволува на корисниците да ги отфрлаат токените во секое време.
  3. Проектите за претходно обложување нудат услуга за инстант разврзување што им овозможува на корисниците веднаш да ги бараат обложуваните токени со мала надокнада дури и за време на периодот на разврзување.
Thank you for rating.