AscendEX Придружна програма - AscendEX North Macedonia - AscendEX Северна Македонија

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во AscendEX


Affiliate програма AscendEX

За да изгради и зајакне стратешко партнерство со глобалните влијателни лица и лидерите на заедницата, AscendEX е возбуден да ги покани сите KOLs, лидери на заедницата и ентузијасти за дигитални средства да се приклучат на нашата Affiliate програма за споделување на провизии и идеи за раст на индустријата за дигитални средства.


Преглед на структурата на упатување

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во AscendEX
- Тргување со готовина: до 40% од надоместокот за тргување со готовина за упатување;

- Тргување со фјучерси: Двостепено 40% + 10%

Започнувачите на придружната програма на AscendEX можат да добијат 40% од надоместокот за тргување со фјучерси за упатување како провизија. Почетниците можат да поканат нова подружница (т.е. под-подружница) и да добијат дополнителни 10% провизија од мрежата за упатување на нивните под-подружници, ниво-1;

- Попуст : Можете да ги споделите наградите со вашиот поканет по која било стапка на попуст.

Определување на придобивките од програмата

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во AscendEX
- Стратешко партнерство со глобална финансиска платформа за дигитални средства како филијала;

- Двојна комисија за упатување за тргување со готовина до 40%; Препорака за тргување со фјучерси, Ниво 1 40% Ниво 2 10%. (повисоко од другите размени);

- Попуст на таксата: Едно ВИП ниво повисоко од вашето сегашно ниво;

- Медиумски ресурси и настани на платформата за приспособена промоција;

- Ексклузивни придобивки од услугата: посветен онлајн менаџер на сметки; медиумска аналитичка поддршка за следење и известување за промотивни ефекти; ексклузивни награди како airdrop, празнични подароци поврзани со платформа; средба; покана за тестирање на нови функции.

Подобност на програмата

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во AscendEX
- KOL : KOL и влијателни на социјалните медиуми со голем број следбеници низ индустријата за дигитални средства

- Домаќин на заедницата: лидери на крипто заедницата со активни корисници.

- Блогер: Блогери на социјални медиуми со конзистентно и висококвалитетно генерирање содржина.

- Развивач на алатки: Креатори на практични алатки за тргување, како што е BotQuant, за да се олесни тргувањето за инвеститорите.

- Сезонски трговец: Професионални трговци со долгогодишно трговско искуство и докажано искуство.

Процес на аплицирање

  1. Пополнете ги и доставете ги формуларите за аплицирање: Апликација за партнерство во готовина - Апликација за партнерство во иднина . Апликацијата ќе биде разгледана во рок од три работни дена.
  2. Откако ќе заврши прегледот, можете да споделите врска со покана за да ги упатите пријателите на AscendEX и да заработите ексклузивни награди за упатување и попуст за вашите пријатели сега!

Наградите за подружници се предмет на прилагодување на пазарот во реално време. AscendEX ги задржува конечните права за толкување на Affiliate Програмата. Ве молиме следете ги официјалните најави за какви било промени на правилата.


Програма за упатување

AscendEX Futures има две програми за упатување - првата е достапна за сите корисници на платформата, а втората е ВИП програма за амбасадорите на AscendEX.

AscendEX Futures користи програми за упатување за да ги поттикне корисниците да упатуваат други од нивната мрежа. Постојните корисници кои упатуваат други се „AscendEX Affiliates“. Подружниците на AscendEX добиваат до 40% од вкупните провизии за тргување („Придружни комисии“) платени од корисниците што ги упатиле (секој „Препорачан корисник“), во USDT. Уплатите на USDT за придружни комисии се прават директно во паричникот AscendEX на партнерот. Новите корисници кои ќе се регистрираат користејќи го уникатниот код за упатување на соработник на AscendEX ќе бидат означени како упатен корисник за соодветниот партнер на AscendEX. Упатените корисници добиваат попуст од 10% за 1 година по пријавувањето.

Секој упатен корисник генерира придружни комисии за првата ЕДНА година по вклучувањето. Процентот на вкупните такси за тргување платени од упатените корисници што треба да се платат на здружението на AscendEX како придружни комисии зависи од вкупниот бруто обем на тргување на сите референци на AscendEX Affiliates. Погледнете ја табелата подолу за детали:
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во AscendEX
Забелешка : Сметките на VIP 5 BLP не се подобни. како и да е, нивната трговска активност ќе се смета за збирен обем на трговија за партнерот на AscendEX што ги упатил.

Дополнително, подружницата на AscendEX може да редистрибуира % од нивните придружни комисии на нивната мрежа на упатени корисници.


Преглед на програмата за упатување на AscendEX Future
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во AscendEX
Забелешка:Сметките на ВИП 5 BLP не се подобни Упатени корисници за исплати на придружна комисија; како и да е, нивната трговска активност ќе се смета за вкупен обем на трговија за партнерот AscendEX што ги упатил.

Како да упатите пријатели?

Чекор 1: Најавете се на вашата сметка на AscendEX, кликнете на [ Referral ] и одете на страницата Referral.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во AscendEX
Чекор 2: Копирајте го „Мојот код за покана“ или „Лична врска за упатување“ на страницата за упатување и испратете ја на вашите пријатели. Можете да го проверите статусот на упатувањето откако ќе се регистрираат успешно преку кодот за упатување или врската.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во AscendEX
Чекор 3: Кликнете на копчето „ Измени “, ажурирајте го факторот за попуст и потоа можете да споделите дел од наградите за упатување со вашите пријатели.

На пример,ако вашиот сооднос на упатување е 25% и изберете да го ажурирате факторот за попуст на 20% (како што е прикажано подолу), тогаш вашите пријатели ќе добијат 5% (25%*20%) од наградата за упатување како попуст. Во овој случај, ќе добиете 20% (25%-5%) награда за упатување.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во AscendEX

За AscendEX

Лансиран во 2018 година, AscendEX (поранешен BitMax) е водечка глобална финансиска платформа за дигитални средства основана од група ветерани за квантитативно тргување од Вол Стрит, кои опслужуваат малопродажни и институционални клиенти во над 200 земји и региони во светот. Надоврзувајќи се на основната вредност на „Ефикасност, еластичност и транспарентност“, AscendEX ја продолжува традицијата на иновации и посветеноста да се поттикне оперативната извонредност од дизајн на производи до проширување на индустриското партнерство.

AscendEX јасно се издвои од другите конкуренти како највисока финансиска платформа со својата целосна интеграција на „Кеш – Маржа – Фјучерси – Стакување – ДеФи рударство“. BTMX, изворниот токен за услужни услуги на платформата, сега е рангиран на еден од најдобрите 100 крипто средства по пазарна капитализација. AscendEX го рангираше првото место на 3 меѓу глобалните трговски платформи по рентабилност, по податоци за истражување на индустријата.
Thank you for rating.