AscendEX FAQ - AscendEX Samoa - AscendEX Sāmoa

Fesili e masani ona fesiligia (FAQ) o Fefaatauaiga i AscendEX


Fefa'ataua'iga


O le a le Limit/Market Order


Fa'atapula'a Poloaiga
O se fa'atonuga fa'atapula'a o se fa'atonuga e fa'atau pe fa'atau atu i se tau fa'apitoa pe sili atu. O lo'o fa'aofiina i le tele o le oka ma le tau o le oka.


Poloaiga
Maketi O se fa'atonuga tau maketi o se fa'atonuga e fa'atau pe fa'atau atu vave i le tau sili ona avanoa. O lo'o fa'auluina ma na'o le tele o le oka.

Ole fa'atonuga ole maketi o le a tu'uina e avea ma fa'atonuga fa'atapula'a ile tusi fa'atasi ai ma le 10% kola tau. O lona uiga o le fa'atonuga o maketi (atoa po'o se vaega) o le a fa'ataunu'uina pe a fai o le fa'amatalaga moni o lo'o i totonu ole 10% ese'ese mai le tau maketi pe a tu'u le oka. Ole vaega ole fa'atumuina ole oka ole maketi ole a fa'aleaogaina.

Fa'atapula'a le tau


1. Limit Order
Mo se fa'atauga fa'atapula'a oka, o le a fa'ate'aina le fa'atonuga pe afai o le tau fa'atapula'a e maualuga atu i le fa'alua po'o lalo ifo i le afa o le tau sili ona lelei.
Mo se faʻatonuga faʻatapulaʻa faʻatau, o le a teena le faʻatonuga pe afai o le tau faʻatapulaʻa e maualuga atu i le faalua pe maualalo ifo nai lo le
afa o le tau sili ona fesili.

Mo se faʻataʻitaʻiga:
Faʻapea o le tau sili ona lelei o le BTC o loʻo i ai nei o le 20,000 USDT, mo le faʻatauga faʻatapulaʻa oka, o le tau o le poloaiga e le mafai ona maualuga atu i le 40,000 USDT poʻo lalo ifo i le 10,000 USDT. A leai, o le a teena le poloaiga.

2. Poloaiga Fa'atapula'a
A. Mo se fa'atonuga fa'agata fa'atau, e tatau ona fa'amalieina mana'oga nei:
a. Taofi le tau ≥tau maketi i le taimi nei
e. Ole tau fa'atapula'a e le mafai ona maualuga atu ile fa'alua pe la'ititi ile afa ole tau taofi.
A leai, o le a teena le poloaiga
B. Mo se fa'atonuga fa'atapula'a fa'atau, fa'amalieina mana'oga nei:
a. Taofi le tau ≤tau maketi i le taimi nei
b. Ole tau fa'atapula'a e le mafai ona maualuga atu ile fa'alua pe la'ititi ile afa ole tau taofi.
A leai, o le a teena le faʻatonuga

Faʻataʻitaʻiga 1:
Faʻapea o le tau maketi o loʻo i ai nei o le BTC o le 20,000 USD, mo se faʻatonuga faʻatapulaʻa faʻatau, o le tau taofi e tatau ona maualuga atu i le 20,000 USDT. Afai e fa'atulaga le tau taofi e 30,0000 USDT, ona le mafai lea ona maualuga atu le tau fa'atapula'a nai lo le 60,000 USDT po'o lalo ifo i le 15,000 USDT.

Faataitaiga 2:
Faʻapea o le tau maketi o loʻo iai nei o le BTC o le 20,000 USDT, mo se faʻatauga faʻatapulaʻa faʻatonuga, o le tau taofi e tatau ona maualalo ifo nai lo le 20,000 USDT. Afai e fa'atulaga le tau taofi e 10,0000 USDT, ona le mafai lea ona maualuga atu le tau fa'atapula'a nai lo le 20,000 USDT po'o lalo ifo i le 5,000 USDT.

Fa'aaliga: O fa'atonuga o lo'o i ai i luga o tusi oka e le o fa'atatau i le fa'afouga fa'atapula'a o lo'o i luga ma o le a le fa'aleaogaina ona o tau o maketi.


Auala e Maua ai Totogi Totogi

Ua fa'alauiloa e AscendEX se fa'atulagaga fou o le toe fa'aleleia o totogifuapauina VIP. O vaega VIP o le ai ai fa'aitiitiga fa'asaga i totogifuapauina fa'avae tau fefa'ataua'iga ma e fa'avae i luga o le (i) fa'asolo le aofa'i o fefa'ataua'iga e 30 aso (i vasega uma e lua o aseta) ma le (ii) fa'asolo i lalo o le 30-aso averesi tatala fa'atau ASD.
Fesili e masani ona fesiligia (FAQ) o Fefaatauaiga i AscendEX
VIP tiers 0 e o'o i le 7 o le a maua fa'aitiitiga tau fefa'ataua'iga e fa'atatau i le aofa'i o fefa'ataua'iga POO ASD umia. O lenei fa'atulagaga o le a maua ai fa'amanuiaga o tau fa'aitiitiga i le aufaioloa maualuluga e filifili e le umia le ASD, fa'apea fo'i ma i latou o lo'o umia le ASD atonu e le lava fefa'ataua'iga e ausia ai le fa'amalieina o tau.

O vaega pito i luga VIP 8 e oo i le 10 o le a agavaa mo tau fefa'ataua'iga sili ona lelei fa'aitiitiga ma tupe toe fa'atatau i fefa'ataua'iga aofa'i MA ASD umia. O vaega pito i luga o le VIP e mafai ona maua na'o tagata o lo'o tu'uina atu le taua tele-fa'aopoopo i le fa'anatura o le AscendEX e pei o le aufaioloa maualuga ma le ASD.


Fa'aaliga:

1. Ole aofa'i ole fefa'ataua'iga ile 30 aso ole tagata fa'aaoga (i le USDT) o le a fa'atatau i aso uma ile UTC 0:00 e fa'atatau ile tau fa'aaso ta'itasi o paga fefa'ataua'iga ta'itasi ile USDT.

2. Ole a fa'atatau ile 30 aso ole fa'aogaina ole ASD o lo'o fa'amauina i aso uma ile UTC 0:00 e fa'atatau i le taimi e taofia ai e le tagata fa'aoga.

3. Meatotino Faʻatauga Tele: BTC, BNB, BCH, DASH, HT, ETH, ETC, EOS, LTC, TRX, XRP, OKB, NEO, ADA, LINK.

4. Altcoins: o isi fa'ailoga/tupe uma se'i vagana ai aseta tetele o le Maketi.

5. O fefa'ataua'iga tinoitupe ma fefa'ataua'iga Fa'atauga o le a agava'a mo le fa'atulagaga fou o tupe toe fa'atupe VIP.

6. Fa'amauina a le tagata e tatala ai le ASD = Aofa'i ASD ua tatala i fa'amatalaga Tupe Totogi.

Fa'asologa o Talosaga: e mafai e tagata fa'aoga agavaa ona lafo imeli ile [email protected] ma le "talosaga mo le tau o le VIP" e fai ma laina autu mai a latou imeli resitala ile AscendEX. Fa'amolemole fa'apipi'i fa'amalama o tulaga VIP ma le tele o fefa'ataua'iga i luga o isi fa'avae.

Tupe Fefaatauaiga

A o'o mai i aseta fa'atekinolosi, fefa'ataua'iga o tinoitupe o se tasi lea o ituaiga sili ona taua o fefa'ataua'iga ma faiga fa'afaigaluega mo so'o se faioloa masani. O le a matou savalia fa'avae o fefa'ataua'iga tinoitupe ma toe iloilo nisi o fa'amatalaga autu e iloa pe a auai i fefa'ataua'iga tinoitupe.

O fefaʻatauaʻiga tupe e aofia ai le faʻatauina o se aseta e pei o Bitcoin ma taofi seʻia oʻo ina faʻateleina lona tau pe faʻaaogaina e faʻatau ai isi altcoins e talitonu le aufaioloa e ono tulaʻi mai le tau. I le maketi o Bitcoin, e faʻatau ma faʻatau atu e le aufaioloa Bitcoin ma o latou fefaʻatauaʻiga e faʻamautu vave. I ni faaupuga faigofie, o le maketi autu lea e fesuiai ai bitcoins.

Tulaga Autu:

Paiga Fefa'ataua'iga:O se paaga fefaʻatauaʻiga e aofia ai ni aseta se lua lea e mafai ai e le aufaioloa ona fesuiai le tasi aseta mo le isi ma le isi itu. O se faʻataʻitaʻiga o le BTC / USD fefaʻatauaʻiga paga. O le aseta muamua o loʻo lisiina e taʻua o le tupe faavae, ae o le aseta lona lua e taʻua o le tupe faʻatau.

Tusi Poloaiga: O se tusi oka e mafai ai e le aufaioloa ona matamata i tauofoga o loʻo iai nei ma ofo o loʻo avanoa e faʻatau pe faʻatau atu se aseta. I le maketi o aseta numera, o tusi oka e faʻafouina i taimi uma. O lona uiga e mafai e le aufaipisinisi ona fa'atino se fefa'ataua'iga i luga o se tusi fa'atonu i so'o se taimi.

Fa'atauga Fa'atauga



Tulafono Fa'atau Fefa'ataua'iga a le ASD

  1. O le tului o nonogatupe a le ASD e fuafua ma faafou i luga o le teugatupe a le tagata e faaaogāina auaunaga i itula uma, e ese mai i isi taamilosaga o le totogiina o nonogatupe.
  2. Mo le ASD o lo'o maua ile Margin Account, e mafai e tagata fa'aoga ona lesitala i le ASD Investment Product i luga ole itulau ole My Asset - ASD. O le tufaina atu o tupe maua i aso uma o le a lafo i le Fa'amatalaga Fa'amatalaga a le tagata fa'aoga.
  3. O le aofa'i o Tupe Teufaafaigaluega a le ASD e mafai ona tu'u sa'o atu ile Teugatupe Tulagatupe. E mafai ona fa'aoga le aofa'i o Tupe Teufaafaigaluega a le ASD i totonu o le Teugatupe Fa'asili.
  4. 2.5% o le 'oti lauulu o le a fa'aaoga mo le ASD Investment quota pe a fa'aoga e fai ma fa'amaoniga mo fefa'ataua'iga. Pe a fa'aititia e le aofa'i o tupe fa'afaigaluega a le ASD le Fa'amaumauga o Aseta Neti o Fa'asilasilaga e maualalo ifo nai lo le Fa'atauga La'iti, o le a teena e le faiga le talosaga mo le fa'asoaina o oloa.
  5. Fa'amuamua fa'amaapeina: Avanoa le ASD a'o le'i maua le quota a le ASD Investment. A fa'aoso se margin call, o le a fa'amae'a fa'amalosi le aofa'i o tupe fa'afaigaluega a le ASD ma o le a fa'aaogaina le totogifuapauina o le komisi e 2.5%.
  6. Fa'asinoga Tau o le ASD fa'amalosia fa'amaape = Averesi o le ASD i le ogatotonu o le tau i le 15 minute mulimuli. Tau taugatotonu = (Talosaga Sili + Fesili Sili)/2
  7. E le fa'atagaina tagata fa'aoga e fa'apu'upu'u le ASD pe a iai so'o se quota a le ASD Investment i le Cash Account po'o le Margin Account.
  8. O le taimi lava e maua ai le ASD mai tupe teu fa'afaigaluega i le teugatupe a le tagata fa'aoga, e mafai e le tagata fa'aoga ona fa'apuupuu le ASD.
  9. O le tufaina atu i aso uma o le ASD Investment Product o le a lafo ile Margin Account. O le a avea ma toe totogi mo soʻo se nonogatupe USDT i lena taimi.
  10. O tului a le ASD e totogi i le nonōina o le ASD o le a fa'atatauina o le fa'aaogaina.


AscendEX Point Card Tulafono

Na fa'alauiloa e AscendEX le Point Card e lagolago ai le 50% pa'u mo le toe totogiina o tului a tagata fa'aoga.

Auala e Fa'atau ai Kata Fa'ailoga

1. E mafai e tagata fa'aoga ona fa'atau Kata Fa'ailoga i luga o le itulau tau fefa'ataua'iga (Ituaga agavale) pe alu ile My Asset-Buy Point Card mo le fa'atau.
2. O le Point Card o lo'o fa'atauina i le tau o le 5 USDT tutusa ma le ASD ta'itasi. O le tau o pepa e toe fa'afouina i 5 minute uma e fa'atatau i le tau o le ASD 1-itula talu ai. Fa'atauga mae'a pe a uma ona kiliki le "Buy Now" button.
3. A uma loa fa'ailoga ASD, o le a tu'uina atu i se tuatusi fa'apitoa mo le loka tumau.


Auala e Fa'aaoga ai Pepa Fa'ailoga

1. Ta'itasi Mata'i Kata e 5 'ai ma le 1 'ai e mafai ona toe fa'aolaina mo le 1 UDST. O le sa'o a'ia'i a le Point e ogatasi ma le tau o pa'aga fefa'ataua'iga USDT.
2. Ole tului ole a totogi muamua ile Point Cards pe a maua.
3. O tului e maua pe a uma le fa'atauga e maua le 50% pa'u pe a totogi ile Point Cards. Peita'i, o ia fa'aitiitiga e le fa'atatau i tului o lo'o iai.
4. A uma ona fa'atau atu, e le toe fa'afo'iina mai pepa togi.

O le a le Tau Fa'asinomaga

Ina ia faʻaitiitia le faʻaeseesega o tau ona o le fesuisuiai o maketi, e faʻaaogaina e AscendEX le tau faʻatatauga tuʻufaʻatasia mo le faʻatusatusaina o le manaʻoga ma le faʻamaʻapeina faʻamalosi. Ole tau fa'asino e fa'atatau ile ave ole tau o fefa'ataua'iga mulimuli mai fefa'ataua'iga e lima o lo'o mulimuli mai - AscendEX, Binance, Huobi, OKEx ma Poloniex, ma aveese le tau maualuga ma le tau maualalo.

AscendEX fa'asaoina le aia tatau e fa'afou ai puna'oa tau e aunoa ma se fa'aaliga.

AscendEX Margin Trading Tulafono

AscendEX Margin Trading ose meafaigaluega fa'atupe fa'aaoga mo fefa'ataua'iga tupe. A'o fa'aogaina le Margin Trading mode, e mafai e tagata fa'aoga AscendEX ona fa'aogaina a latou aseta e mafai ona fa'atau atu e maua ai se fa'asili maualuga atu i luga oa latou tupe teufaafaigaluega. Ae ui i lea, e tatau foi i tagata faaaoga ona malamalama ma tauave le tulaga lamatia o le ono gau o Margin Trading.

Fefa'ataua'iga fa'atauga i luga ole AscendEX e mana'omia le fa'amalumaluga e lagolago ai lona faiga fa'aoga, fa'atagaina tagata fa'aoga e nono ma toe totogi i so'o se taimi a'o fefa'ataua'iga. E le mana'omia e tagata fa'aoga ona talosaga lima e nono pe toe fa'afo'i. Pe a faʻafeiloaʻi e tagata faʻaoga a latou BTC, ETH, USDT, XRP, ma isi aseta i la latou "Margin Account", e mafai ona faʻaaogaina paleni uma e fai ma faʻamaoniga.


1.O le a le Fa'atauga Fa'atau?
Fefa'ataua'iga i luga ole laiga ole faiga lea e nono mai ai e tagata fa'aoga tupe e fefa'ataua'i ai nisi aseta fa'atekinolosi nai lo mea e masani ona latou gafatia. Fa'atauga fa'atauga e mafai ai e tagata fa'aoga ona fa'ateleina lo latou malosi fa'atau ma e ono maua ai se tupe maua maualuga. Ae ui i lea, a mafaufau i le tulaga maualuga o le maketi o aseta numera, e mafai foi e tagata faʻaoga ona maua le tele o gau i le faʻaogaina o le leverage. O le mea lea, e tatau i tagata fa'aoga ona malamalama atoatoa i le lamatiaga o fefa'ataua'iga i luga ole laiga a'o le'i tatalaina se tala fa'amau.

2.Margin Account
AscendEX margin trading e mana'omia se ese'ese "Margin Account." E mafai e tagata fa'aoga ona fa'aliliuina a latou aseta mai a latou Cash Account i la latou Tupe Fa'asili e fai ma fa'amaoniga mo nonogatupe i lalo o le itulau [My Asset].

3. Fa'aaitalafu Tupe
I le manuia o le fesiitaiga, o le a otometi lava ona fa'aogaina e le faiga fa'avae le maualuga maualuga o lo'o avanoa e fa'atatau i le paleni o le "Margin Asset" a le tagata fa'aoga. E le mana'omia e tagata fa'aoga le talosaga mo se faaunegatupe faasili.

Afai e sili atu le tulaga tau fefa'ataua'iga nai lo Aseta Fa'atauga, o le vaega sili atu o le a fa'atusalia le nonogatupe fa'aletupe. O le tulaga tau fefa'ataua'iga a le tagata fa'aoga e tatau ona tumau i totonu o le Malosiaga Fa'atauga Fa'atonu (tapus).

Mo se fa'ata'ita'iga:
O le a te'ena le fa'atonuga a le tagata fa'aoga pe a sili atu le aofa'i o le nonogatupe i le Fa'atapula'a Maualuga a le teugatupe. O le fa'ailoga sese o lo'o fa'aalia i lalo o le Open Order/Order History section i luga o fefa'ataua'iga itulau e pei 'E le lava nono'. O le i'uga, o le a le mafai e tagata fa'aoga ona nono atili se'iloga latou te toe totogi ma fa'aitiitia le nonogatupe e le'i totogia i lalo o le tapulaa aupito maualuga e mafai ona fa'aono.

4. Tului a Margin Loan
Tagata fa'aoga e mafai ona toe totogi a latou nonogatupe i le fa'ailoga na latou nono mai. O tului i luga ole laiga e fa'atatau ma fa'afouina ile itulau o fa'amatalaga a tagata fa'aoga ile 8 itula ile 8:00 UTC, 16:00 UTC ma le 24:00 UTC. Faamolemole ia matau so'o se vaitaimi taofi e itiiti ifo i le 8 itula o le a faitauina o se vaitaimi e 8 itula. E leai se tului o le a amanaia pe a maeʻa le nono ma le toe totogiina o gaioiga aʻo leʻi faʻafouina le isi nonogatupe.

Tulafono

Fa'ailoga Fa'ailoga 5. Totogiina
o Nogatupe AscendEX e mafai ai e tagata fa'aoga ona toe totogi nogatupe e ala i le fefa'ataua'iga o aseta mai a latou Fa'amatalaga Fa'atauga po'o le fa'aliliuina atu o isi aseta mai a latou Tupe Tupe. Ole malosi ole fefa'ataua'iga ole a fa'afouina ile toe totogiina.

Faataitaiga:
Pe a faʻafeiloaʻi e le tagata faʻaoga le 1 BTC i le Margin Account ma o le taimi nei e 25 taimi, o le Maximum Trading Power e 25 BTC.

Faʻapea i le tau o le 1 BTC = 10,000 USDT, faʻatau faʻaopoopo 24 BTC ma le faʻatau atu 240,000 USDT iʻu i le nonogatupe (Borrowed Asset) o le 240,000 USDT. E mafai e le tagata fa'aoga ona toe totogi le nonogatupe fa'atasi ai ma tului e ala i le faia o se fesiitaiga mai Cash Account po'o le fa'atau atu o le BTC.

Fai se Fa'aliliuga:
E mafai e tagata fa'aoga ona fa'aliliuina le 240,000 USDT (fa'aopoopo i ai tului) mai le Cash Account e toe totogi ai le nonogatupe. Ole malosi ole fefa'ataua'iga ole a fa'atupuina fa'atatau.

Fai se Fefaatauaiga:
E mafai e tagata fa'aoga ona fa'atau atu le 24 BTC (fa'aopoopo i ai tului o lo'o nofo aitalafu) e ala i fefa'ataua'iga fa'atauga ma o le a otometi lava ona toesea tupe maua mai le toe totogiina o nonogatupe i aseta nono. Ole malosi ole fefa'ataua'iga ole a fa'atupuina fa'atatau.

Fa'aaliga: O le tului o le a toe totogi a'o le'i o'o i le fa'avae o le nonogatupe.



6. Fa'atatauga o Fa'atauga Manaomia ma Fa'amuta
I totonu o Fefa'ataua'iga Fa'atauga, Fa'amatalaga Fa'amatalaga ("IM") o le a fa'avasega muamua mo Aseta Nono Mai a le tagata fa'aoga, Aseta a tagata fa'aoga ma fa'amatalaga uma o tagata fa'aoga. Ona fa'aoga ai lea o le tau aupito maualuga o mea uma mo le Effective Initial Margin (EIM) mo le teugatupe. E fa'aliliu le IM ile tau USDT e fa'atatau ile tau ole maketi o lo'o avanoa.

EIM mo le teugatupe= Tau aupito maualuga o (IM mo Aseta uma Nono, IM mo Aseta Aofa'i, IM mo le teugatupe)
IM mo Meatotino Nono Ta'ito'atasi = (Aseta Nono + Tului o lo'o aitalafu)/ (Max Leverage mo Asset-1)
IM mo Aseta uma Nono = Tu'ufa'atasia o (IM mo Aseta Ta'itasi Nono)
IM mo Aseta ta'itasi = Aseta / (Max Leverage mo Asset -1)
IM mo Aseta Aofa'i = Tu'ufa'atasia uma (IM mo Aseta ta'ito'atasi) * Fa'aituuga Fa'aaitalafu
Tulaga Fa'aaitalafu = (Aofa'i Aseta Nono Mai + Aofa'i Tului o lo'o aitalafu) / Aofa'i Asset
IM mo le teugatupe = (Aofa'i Aseta Nono Mai + Aofa'i Tului o lo'o aitalafu) / (Maximum Leverage mo le teugatupe -1)

Fa'ata'ita'iga:
O lo'o fa'aalia le tulaga o le tagata fa'aaoga i lalo:
Fesili e masani ona fesiligia (FAQ) o Fefaatauaiga i AscendEX
Fesili e masani ona fesiligia (FAQ) o Fefaatauaiga i AscendEX
O le mea lea, o le Effective Initial Margin mo le tala o loʻo faʻatatauina e pei ona taua i lalo:
Fesili e masani ona fesiligia (FAQ) o Fefaatauaiga i AscendEX
Manatua:
Mo le faʻamoemoega o le faʻataʻitaʻiga, o le Tului o loʻo aitalafu e seti i le 0 i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga.

A la'ititi la'ititi le Asset of Margin Account o lo'o iai nei nai lo le EIM, e le mafai e tagata fa'aoga ona nono mai nisi tupe.

A sili atu le EIM o lo'o iai nei Asset of Margin Account, e mafai e tagata fa'aoga ona tu'u ni oka fou. Peita'i, ole a fa'atatau e le faiga le a'afiaga ole oka fou ile Net Asset of Margin Account e fa'atatau ile tau ole oka. Afai o le oka fou o le a mafua ai ona pa'u le Net Asset of Margin Account i lalo ole EIM fou, o le a teena le poloaiga fou.

Fa'afouga o le Fa'atauga La'ititi Lelei (EMM) mo le teugatupe

Ole la'ititi la'ititi (MM) ole a fa'atatau muamua mo Aseta ma Aseta a le tagata fa'aaogā. O le tau sili atu o na mea e lua o le a faʻaaogaina mo le Faʻasalaga Laʻititi Lelei mo le teugatupe. MM ua liua ile USDT tau fa'atatau ile tau ole maketi avanoa.

EMM mo le teugatupe = Tau aupito maualuga o (MM mo Aseta uma Nono, MM mo Aseta Aofa'i)

MM mo Aseta Nono Ta'ito'atasi = (Aseta Nono + Tului Nono)/ (Max Leverage mo Aseta*2 -1)

MM mo Aseta Nono uma = Tu'ufa'atasiga o (MM mo Aseta Ta'ito'atasi Nono)

MM mo Aseta ta'ito'atasi = Aseta / (Max Leverage mo Aseta *2 -1)

MM mo Aseta Aofa'i = Tu'ufa'atasiga o (MM mo Aseta ta'ito'atasi) * Tulaga Fa'aaitalafu

Tulaga Fa'aaitalafu = (Aofa'i Fa'aitalafu. Asset + Aofa'i Tului o lo'o aitalafu) / Aofa'i Aseta

O se faʻataʻitaʻiga o le tulaga o le tagata faʻaoga o loʻo faʻaalia i lalo:
Fesili e masani ona fesiligia (FAQ) o Fefaatauaiga i AscendEX
Fesili e masani ona fesiligia (FAQ) o Fefaatauaiga i AscendEX
O le mea lea, E faʻatatauina le Faʻasalaga Faʻatauvaʻa Lelei mo le teugatupe e pei ona taua i lalo:
Fesili e masani ona fesiligia (FAQ) o Fefaatauaiga i AscendEX
Tulafono mo Poloaiga
Tatala Tatala faʻatonuga o fefaʻatauaʻiga o tupe faʻaalu o le a taʻitaʻia ai le faʻaopoopoga o Aseta Nono e oʻo lava i le faʻatinoina o le poloaiga. Ae ui i lea, e le afaina ai le Aseta Net.



Fa'aaliga :
Mo le fa'amoemoega o fa'ata'ita'iga, Tului o lo'o nofo aitalafu o lo'o fa'atulaga e 0 i le fa'ata'ita'iga o lo'o i luga.

Tulafono mo le Fa'amavaeina o Fa'agasologa e tumau pea. A o'o i le 100% le aofa'i o le aluga, o le a fa'amae'a fa'amalosi vave le fa'amatalaga a le tagata fa'aoga.

Fua fa'atatau = Asset Net of Margin Account / Fa'aletonu La'ititi Fa'atau mo le teugatupe.

Ole Fa'atatauga ole Aofa'iga ole Aofa'iga o Meatotino ma Aseta

I lalo ole vaega o le Aotelega o Nogatupe ile itulau ole fefa'ataua'iga, Paleni ma le Fa'aunegatupe o lo'o fa'aalia i aseta.

Aofa'iga o Aseta = Aofa'iga o le Paleni o aseta uma ua fa'aliliu i le tau tutusa o le USDT e fa'atatau i le tau maketi

Aofa'i Aofa'i o Aseta Nono = Aofa'i o le Fa'aunegatupe mo aseta uma ua fa'aliliu i le tau tutusa o le USDT e fa'atatau i le tau maketi.
Fesili e masani ona fesiligia (FAQ) o Fefaatauaiga i AscendEX
Fa'atusatusaga o Fa'asilasilaga o le taimi nei = Aofa'i Aseta / Aseta Neti (o le Aofa'i Aseta – Aseta Nono - Tului o lo'o aitalafu)

Aluga = Aseta Net/Min Margin Req.

Valaau Fa'atauva'a: A o'o i le 120% le aluga, o le a maua e le tagata fa'aoga se telefoni e ala i imeli.

Fa'amutaina: A o'o le aluga i le 100%, e mafai ona fa'amaapeina le fa'amaumauga a le tagata fa'aoga.

7. Liquidation Process

Reference Price
Ina ia faʻaitiitia le faʻaeseesega o tau ona o le fesuiaiga o maketi, AscendEX faʻaogaina le tau faʻatatauga tuʻufaʻatasia mo le faʻatusatusaina o manaʻoga faʻapitoa ma faʻamalosia faʻamaapeina. O le tau faʻasino e faʻatatau i le ave o se tau fefaʻatauaʻiga mulimuli mulimuli mai fefaʻatauaiga e lima (pe a maua i le taimi o le faʻatusatusaga)- AscendEX, Binance, Huobi, OKEx ma Poloniex, ma aveese le tau maualuga ma maualalo.

AscendEX fa'asaoina le aia tatau e fa'afou ai puna'oa tau e aunoa ma se fa'aaliga.

Fa'agasolo Va'aiga
  1. Pe a oʻo i le 1.0 le faʻamalo o le faʻasalaga faʻamaʻa, o le a faʻataunuʻuina le faʻamaʻapeina faʻamalosi e le faiga, o le a faʻataunuʻuina le tulaga faʻamaapeina faʻamalosi i le maketi lona lua;
  2. Afai o le aluga o le tupe fa'asili e o'o atu i le 0.7 i le taimi o le fa'amaapeina fa'amalosi po'o le aluga o lo'o i lalo ifo o le 1.0 pe a mae'a ona fa'ataunu'uina le tulaga fa'amavae, o le a fa'atau atu le tulaga i le BLP;
  3. O galuega uma o le a otometi lava ona toe faʻaauau mo le faʻamaufaʻailoga tupe pe a uma ona faʻatau atu le avanoa i le BLP ma faʻataunuʻuina, o le paleni o le teugatupe e le leaga.

8. Fa'aliliuga Tupe
A sili atu i le 1.5 taimi o Aseta Net a tagata fa'aoga nai lo le Fa'asoa Muamua, e mafai e le tagata fa'aoga ona fa'aliliuina aseta mai a latou Fa'amatalaga Fa'atupe i a latou Tupe Teutupe pe a fa'apea e tumau pea le maualuga o le Aseta Net pe tutusa ma le 1.5 taimi o le Fa'asologa Muamua. .

9. Faamanatuga Tulaga lamatia
E ui e mafai e fefaʻatauaʻiga faʻatauvaʻa ona faʻateleina le faʻatauga mo se maualuga maualuga o tupe mama i le faʻaogaina o tupe faʻaalu, e mafai foi ona faʻateleina le gau o fefaʻatauaʻiga pe afai o le tau e faʻasaga i le tagata faʻaoga. O le mea lea, e tatau i le tagata fa'aoga ona fa'atapula'a le fa'aogaina o fefa'ataua'iga maualuga ina ia fa'aitiitia ai le lamatiaga o le fa'amaapeina ma sili atu tupe gau.

10. Tulaga Fa'atatau
E fa'afefea ona fefa'ataua'i i luga ole laiga pe a alu i luga le tau? Ole fa'ata'ita'iga lea ole BTC/USDT ile 3x leverage.
Afai e te faʻamoemoe o le a alu aʻe le tau o le BTC mai le 10,000 USDT i le 20,000 USDT, e mafai ona e nono le maualuga o le 20,000 USDT mai AscendEX ma le 10,000 USDT laumua. I le tau o le 1 BTC = 10,000 USDT, e mafai ona e faʻatau 25 BTC ona faʻatau atu lea pe a faaluaina le tau. I lenei tulaga, o lau tupe mama o le a:

25 * 20,000 - 10,000 (Capital Margin) - 240,000 (Loan) = 250,000 USDT

A aunoa ma le margin, semanu e te iloa PL gain o 10,000 USDT. I le faʻatusatusaga, fefaʻatauaʻiga faʻatau ma le 25x leverage faʻateleina le tupe mama i le 25 taimi.

E fa'afefea ona fefa'ataua'i i luga ole laiga pe a pa'u le tau? Ole fa'ata'ita'iga lea ole BTC/USDT ile 3x leverage:

Afai e te faʻamoemoe o le a pa'ū le tau BTC mai le 20,000 USDT i le 10,000 USDT, e mafai ona e nono mai le maualuga o le 24 BTC mai AscendEX ma le 1BTC laumua. I le tau o le 1 BTC = 20,000 USDT, e mafai ona e faʻatau atu 25 BTC ona toe faʻatau lea pe a pa'ū le tau i le 50%. I lenei tulaga, o lau tupe mama o le a:

25 * 20,000 - 25 * 10,000 = 250,000 USDT

A aunoa ma le gafatia e fefaʻatauaʻi i luga ole laiga, e te le mafai ona faʻapuupuu le faʻailoga i le faʻamoemoe o le pa'ū tau.


Fa'ailoga Fa'atau


O le a le Leveraged Tokens?

O fa'ailoga fa'ailoga ta'itasi ta'itasi e iai se tulaga i konekarate o lumana'i. O le tau o le fa'ailoga o le a masani ona siaki le tau o tulaga fa'avae o lo'o umia.

O matou fa'ailoga BULL e tusa ma le 3x toe fo'i mai, ma fa'ailoga BEAR e tusa ma le -3x toe fo'i mai.

E fa'afefea ona ou fa'atau ma fa'atau atu?

E mafai ona e fefa'ataua'i fa'ailoga leverage i luga ole maketi FTX. Alu i le itulau faʻailoga ma kiliki i luga o fefaʻatauaiga mo le faʻailoga e te manaʻo ai.

E mafai fo'i ona e alu i lau atotupe ma kiliki i le CONVERT. E leai se totogifuapauina i lenei mea, ae o le tau o le a faʻalagolago i tulaga tau maketi.

E fa'afefea ona ou teuina ma aveese fa'ailoga?

O faʻailoga o faʻailoga ERC20. E mafai ona e teuina ma aveese i latou mai le itulau atotupe i soʻo se atotupe ETH.

Toe paleni ma Toe Faafo'i

Leveraged tokens toe faapaleni tasi i le aso ma soo se taimi latou te maua 4x levered.

Ona o le toe faapaleniina o aso taitasi, leveraged tokens o le a faʻaitiitia ai le lamatiaga pe a latou leiloa ma toe faʻapipiʻi tupe mama pe a latou manumalo.

O le mea lea, o aso taʻitasi o le +3x BULL faʻailoga o le a faʻagasolo pe tusa ma le 3 taimi e sili atu nai lo le faʻavae. Ona o le toe paleni, o le a sili atu le fa'aogaina o fa'ailoga i luga ole taimi umi pe a fa'aalia e maketi le malosi (fa'atusa o aso soso'o e lelei fa'atasi), ma le fa'aletonu pe a fa'aalia e maketi le toe fa'afo'i (ie aso soso'o e le lelei le fa'amaopoopo).

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatusatusa le BULL i le 3x umi BTC:
BTC tau i aso taitasi BTC 3x BTC BTCBULL
10k, 11k, 10k 0% 0% -5.45%
10k, 11k, 12.1k 21%% 63% 69%
10k, 9.5k, 9k -10% -30% -28.4%

E fa'afefea ona ou faia ma togiolaina i latou?

E mafai ona e fa'aogaina le USD e fatu ai so'o se fa'ailoga, ma e mafai ona e toe fa'atauina so'o se fa'ailoga mo le USD.

O fa'atauga o tinoitupe--nai lo le tu'uina atu o tulaga o lumana'i, e te mauaina le USD e tutusa ma lo latou tau maketi. E faapena foi ona e auina atu le USD e tutusa ma le tau o maketi o tulaga e umia e le faailoga e fai ai nai lo le tuuina atu o tulaga i le lumanai.

Ina ia fatuina pe toe faʻaolaina i latou, alu i le dashboard faʻailoga leveraged ma kiliki i luga o le faʻailoga e te manaʻo e fai / togiola.

O a latou pili?

E 0.10% le tau e fai pe toe fa'aola ai se fa'ailoga. Tokeni foi e totogi le totogi o le pulega i aso taitasi o le 0.03%.

Afai e te fefa'ataua'i i luga o maketi i luga ole laiga, nai lo lena e te totogia tutusa pili tau fefa'ataua'iga pei o isi maketi uma.

O a faʻailoga o loʻo i ai i lenei tulaga?

Ua ia fa'aogaina fa'ailoga e fa'atatau i lumana'i o lo'o lisiina i luga o lenei tulaga. O lo'o lisiina i le taimi nei -1, -3, ma le +3 fa'ailoga leverage i mea uma tatou te maua i le lumana'i. Mo nisi fa'amatalaga va'ai iinei.

Mata e mafai e BULL/BEAR ona alu i le itu e tasi?

Ioe, e mafai ona lelei pe leaga e fa'alagolago i le fa'aletonu o maketi. E mafai ona maua nisi fa'amatalaga e fa'atatau i lona fa'atauga iinei.

Aisea e Fa'aaoga ai Tokeni Leverage?

E tolu mafua'aga e fa'aaoga ai fa'ailoga fa'amanu.

Puleaina o Tulaga
Fa'aletonu Fa'ailoga Fa'aa'e ole a otometi lava ona toe teu fa'aagaga tupe mama ile aseta fa'avae; o lea afai o lou tulaga fa'ailoga leverage e maua ai tupe, o fa'ailoga o le a otometi lava ona tu'u i luga o le 3x leveraged tulaga ma lena.

I le isi itu, leveraged tokens o le a otometi lava ona faʻaitiitia le lamatiaga pe a leiloa tupe. Afai e te tuʻuina se tulaga 3x umi ETH ma i luga o le masina o le ETH e pa'ū 33%, o le a faʻamaeʻaina lou tulaga ma e leai sau mea e totoe. Ae afai e te fa'atauina le ETHBULL, o le a otometi lava ona fa'atau atu e le fa'ailoga leverage nisi o ana ETH a'o fa'aitiitia maketi - masalo e aloese mai le fa'amaapeina ma o lo'o i ai pea aseta e totoe e tusa lava pe 33% le alu i lalo.

Puleaina o Avanoa
E mafai ona e fa'atau fa'ailoga leverage e pei lava o fa'ailoga masani ERC20 i luga o se maketi maketi. Leai se mana'oga e pulea fa'amaoniga, fa'asili, tau fa'amaapeina, po'o so'o se mea faapena; na'o lou fa'aaluina o le $10,000 ile ETHBULL ma maua se tupe siliva umi e 3x leverage.

ERC20 Tokens
Leveraged tokens o fa'ailoga ERC20. O lona uiga--e le pei o tu'utu'uga pito--e mafai ona e ave'ese mai lau teugatupe! E te alu i lau atotupe ma lafo faʻailoga leverage i soʻo se atotupe ETH. O lona uiga e mafai ona e tausia au lava fa'ailoga leverage; o lona uiga e mafai foi ona e auina atu i latou i isi tulaga o loʻo lisiina ai faʻailoga faʻasili, pei o Gopax.


Fa'afefea ona galue leveraged Tokens?

O fa'ailoga leverage ta'itasi e maua lona tau e ala i fefa'ataua'iga FTX fa'avavau lumana'i. Mo se faʻataʻitaʻiga, fai mai e te manaʻo e fai le $10,000 o le ETHBULL. Ina ia faia lena mea e te lafo i le $10,000, ma o le ETHBULL account i luga o le FTX faʻatau le $30,000 tau o le ETH faʻavavau lumanaʻi. O lea la, ETHBULL ua 3x umi ETH.

E mafai fo'i ona e toe fa'atauina fa'ailoga fa'amanu'a mo latou tau o aseta. Ina ia faia lena mea, e mafai ona e toe lafo lau $10,000 o le ETHBULL i le FTX, ma toe faatau mai. O lenei mea o le a faʻaumatia ai le faʻailoga; mafua ai ona toe fa'atau atu e le ETHBULL le $30,000 le tau o lumana'i; ma fa'aitalafu lau tala i le $10,000.

O lenei faiga fa'avae ma le fa'aolaina o le mea mulimuli lea e fa'amalosia ai o fa'ailoga leverage e aoga le mea e tatau ona i ai.


E fa'afefea ona toe fa'apaleni Tokeni Leveraged?

O aso uma i le 00:02:00 UTC le faʻaogaina o faʻailoga toe paleni. O lona uiga o fefa'ataua'iga fa'ailoga ta'itasi i luga ole FTX ina ia toe o'o atu i lona fa'amoemoe.

Mo se faʻataʻitaʻiga, fai mai o le taimi nei o loʻo umia ETHBULL e -$20,000 ma + 150 ETH i le faʻailoga, ma le ETH o loʻo fefaʻatauaʻi i le $210. ETHBULL o loʻo i ai le tau aoga o aseta (-$20,000 + 150*$210) = $11,500 i le faʻailoga, ma le faʻaalia o le ETH o le 150 * $ 210 = $ 31,500 i le faʻailoga. O lona uiga o lona leverage o le 2.74x, ma o lea e manaʻomia ai le faʻatau atili o le ETH ina ia toe foʻi i le 3x leverage, ma o le a faia i le 00:02:00 UTC.

O lea la, o aso uma e toe teu fa'aagaga tupe maua pe a maua ai se tupe. Afai na leiloa se tupe, na te faʻatau atu nisi o lona tulaga, faʻaitiitia lona leverage i tua i le 3x ina ia aloese mai le faʻamaapeina o le lamatiaga.

E le gata i lea, o soʻo se faʻailoga o le a toe faʻaleleia pe a fai o se gaioiga i totonu o aso e mafua ai ona maualuga le 33% nai lo lona faʻamoemoe. Afai la o maketi e alu i lalo e lava lea o le faailoga o le BULL e 4x leverage o le a toe paleni. E fetaui lea ma fa'atauga o maketi e tusa ma le 11.15% mo fa'ailoga BULL, 6.7% mo fa'ailoga BEAR, ma le 30% mo fa'ailoga HEDGE.

O lona uiga e mafai e leveraged tokens ona tuʻuina atu i le 3x leverage e aunoa ma le tele o le lamatiaga o le faamaapeina. E manaʻomia le 33% o le maketi e faʻamalo ai le 3x leveraged token, ae o le faʻailoga o le a masani ona toe paleni i totonu o le 6-12% maketi, faʻaitiitia lona lamatiaga ma toe foʻi i le 3x leveraged.

Aemaise lava, o le auala e toe faʻaleleia ai:
1. FTX mata'itu taimi mo LT leverages. Afai ei ai se LT leverage e sili atu i le 4x i le tele, e mafua ai se toe paleni mo lena LT.

2. Pe a faʻaosoina se toe paleni, e fuafua e le FTX le numera o iunite o le faʻavae e manaʻomia e le LT e faʻatau / faʻatau atu e toe foʻi i le 3x leverage, faʻailoga i tau i lena taimi.

Ole fua lea:
A. Tulaga Mana'omia (DP): [Target Leverage] * NAV / [fa'ailoga fa'ailoga tau]
B. Tulaga i le taimi nei (CP): o lo'o umia i le taimi nei mo le fa'ailoga o le
C. Rebalance size: (DP - CP) * [LT fa'ailoga mata'ina ]

3. Ona auina atu lea e le FTX oka i totonu o le tusi fa'atonu FTX fa'avavau mo lumana'i e toe fa'apaleni (eg ETH-PERP mo ETHBULL/ETHBEAR). Na te auina atu le maualuga o le $ 4m o poloaiga i le 10 sekone seia oʻo ina tuʻuina atu le aofaʻi atoa. O nei mea masani uma, IOC lautele e fefaʻatauaʻi faʻasaga i tauofoga / ofo o loʻo i totonu o le tusi oka i lena taimi.

4. Manatua o lenei mea e le amanaʻia ai le eseesega i le va o le tau faʻavae pe a toe faʻaleleia ma pe a tupu; le amanaia pili; ma e mafai ona i ai ni mea sese faasolosolo.

O lona uiga e mafai e leveraged tokens ona tuʻuina atu i le 3x leverage e aunoa ma le tele o le lamatiaga o le faamaapeina. O le a manaʻomia se 33% maketi faʻagaioiga e faʻamaeʻaina se 3x leveraged token, ae o le faʻailoga o le a toe paleni i luga o le 10% maketi faʻagaoioia, faʻaitiitia lona lamatiaga ma toe foʻi i le 3x leveraged.

O le a le Fa'atinoga o Tokeni Leverage?

Fa'agaoioi Aso Taitasi
O aso ta'itasi, o fa'ailoga leverage o le ai ai a latou fa'atinoga fa'atatau; mo se faʻataʻitaʻiga, i aso taʻitasi (mai le 00:02:00 UTC i le 00:02:00 UTC i le aso e sosoo ai) ETHBULL o le a siitia 3x le tele e pei o le ETH.

Tele Aso
Ae ui i lea, i luga o taimi uumi taimi fa'ailoga fa'aogaina o le a ese le fa'atinoga nai lo le tulaga 3x tulaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, fai mai o le ETH e amata i le $ 200, ona alu lea i le $ 210 i le aso 1, ona oʻo lea i le $ 220 i le aso 2. ETH faʻateleina le 10% (220/200 - 1), o lea o le 3x leveraged tulaga ETH o le a faʻateleina le 30%. Ae o le ETHBULL nai lo le siitia o le 15% ona sosoo ai lea ma le 14.3%. I le aso 1 ETHBULL faʻateleina le tutusa 15%. Ona toe paleni lea, faʻatau atili ETH; ma i le aso 2 na siitia ai le 14.3% o lona tau fou, maualuga atu, ae o le 3x umi tulaga o le a na o le siitia o le isi 15% o le uluai $ 200 ETH tau. O lea la, i lenei 2-aso faʻalautele, o le 3x tulaga o loʻo i luga 15% + 15% = 30%, ae o le ETHBULL o loʻo i luga 15% mai le tau muamua, faʻatasi ai ma le 14.3% o le tau fou - o lona uiga moni lava e 31.4%.

O lenei eseesega e sau ona o le siʻitia faʻaopoopo i luga o se tau fou e ese mai le siitia i luga 30% mai le tau muamua. Afai e te siitia faalua i luga, o le 14.3% lona lua o loʻo i luga o se tau fou, maualuga - ma o le mea moni o le 16.4% faʻaopoopoga i luga o le tau muamua, maualalo. I le fa'asologa o upu, o au tupe maua fa'atasi ma fa'ailoga leverage.

Toe Paleni Taimi
Leverage fa'atinoga fa'ailoga o le a 3x le fa'atinoga fa'avae pe afai o lo'o e fuaina talu mai le taimi mulimuli toe paleni. I le lautele leveraged tokens toe paleni i aso uma ile 00:02:00 UTC. O lona uiga o le fa'agasologa o le 24h e le o sa'o 3x le fa'atinoga, ae o le gaioiga talu mai le vaeluapo o le UTC. E le gata i lea, o faʻailoga faʻapipiʻi e sili atu le faʻaleleia o le toe paleni i soʻo se taimi e oʻo atu ai le latou leverage i le 33% maualuga atu nai lo lona faʻamoemoe. E tupu lenei mea, pe a faʻasolo e le aseta autu le 10% mo faʻailoga BULL / BEAR ma le 30% mo faʻailoga HEDGE. O le mea moni o le faʻatinoga o le faʻailoga o le a 3x le aseta faʻavae talu mai le aseta mulimuli na siitia 10% i lena aso pe a fai o loʻo i ai se gaioiga tele ma le faʻailoga na leiloa i ai, ma talu mai le vaeluapo UTC pe a leai.
Le Fuafua
Afai o le gaioiga o le aseta autu i aso 1, 2, ma le 3 o le M1, M2, ma le M3, o le fua fa'atatau mo le si'itia o tau o le 3x leveraged faailoga o le:
Tau Fou = Tau Tuai * (1 + 3*M1) * (1 + 3*M2) * (1 + 3*M3)
Fegasoloaiga tau i % = Tau Fou / Tau Tuai - 1 = (1 + 3*M1) * (1 + 3*M2) * (1 + 3* M3) - 1

O afea e lelei ai Tokeni Leveraged?

E manino lava e lelei faʻailoga BULL pe a alu i luga tau, ma faʻailoga BEAR e lelei pe a paʻu tau. Ae fa'afefea ona fa'atusatusa i tulaga fa'alava masani? O afea e sili atu ai le lelei o le BULL nai lo le +3x leveraged tulaga, ma o afea e sili atu ai le leaga?

Toe teu fa'afaigaluega tupe mama
Fa'ailoga leverage toe teu fa'afaigaluega a latou tupe mama. O lona uiga, afai e iai a latou PnL lelei, latou te faʻateleina lo latou tulaga maualuga. O lea la, faʻatusatusaina le ETHBULL i se +3x ETH tulaga: afai e alu aʻe le ETH i le tasi aso ona toe alu aʻe lea i luga i le isi, ETHBULL o le a sili atu nai lo le +3x ETH, aua na toe faʻaaogaina tupe mama mai le aso muamua i le ETH. Ae peita'i, afai e alu a'e le ETH ona toe pa'u lea i lalo, o le a sili atu le leaga o le ETHBULL, ona ua fa'ateleina lona fa'aalia.

Fa'aitiitia o Tulaga lamatia
Leveraged tokens fa'aitiitia ai lo latou lamatiaga pe afai e le lelei le PnL e aloese ai mai le fa'amaapeina. O lea la, afai e iai a latou PnL leaga, latou te faʻaititia le tele o latou tulaga. Toe fa'atusatusaina le ETHBULL i le +3x ETH tulaga: afai e alu ifo le ETH i le tasi aso ona toe alu ifo lea i lalo i le isi, o le a sili atu le lelei o le ETHBULL nai lo le +3x ETH: ina ua mae'a le leiloa muamua na fa'atau atu e ETHBULL nisi o ana ETH e toe fo'i i le 3x leverage, ae o le +3x tulaga aoga na sili atu le leveraged. Ae peita'i, afai e alu i lalo le ETH ona toe fo'i lea i luga, o le a sili atu le leaga o le ETHBULL: na fa'aitiitia ai le fa'aalia o le ETH ina ua mae'a le leiloa muamua, ma fa'aitiitia ai le fa'aleleia.

Fa'ata'ita'iga
Mo se fa'ata'ita'iga, fa'atusatusa le ETHBULL i le 3x umi ETH:
ETH tau i aso taitasi ETH 3x ETH ETHBULL
200, 210, 220 10% 30% 31.4%
200, 210, 200 0% 0% -1.4%
200, 190, 180 -10% -30% -28.4%


Aotelega
I mataupu o loʻo i luga, o faʻailoga faʻapipiʻi e lelei - pe sili atu foi nai lo se tulaga faʻamaufaʻailoga e amata tutusa le tele - pe a malosi maketi. Ae ui i lea, e sili atu le leaga nai lo se tulaga fa'atauva'a pe'a fa'a-revert maketi.

O se manatu sese masani o le leveraged tokens o loʻo faʻaalia i volatility, poʻo gamma. Leveraged tokens e lelei pe afai o maketi e siisii ​​i luga ona sili atu lea i luga, ma leaga pe afai o maketi e siitia tele ona toe foi i lalo tele, o ia mea uma e lua e maualuga le fesuiaiga. O le fa'aaliga moni o lo'o ia i latou e fa'atatau i le fa'atonuga o tau, ma lona lua i le malosi.

Fefa'ataua'iga PULE/BEAR

PULELE- BEAR

ETHBULL - ETHBEAR

E Fa'afefea ona E Fa'atau/Fa'atau atu Tokeni Leveraged?

E tele auala e fai ai.

Spot markets (Fautuaina)
O le auala pito sili ona faigofie e fa'atau ai se fa'ailoga leverage o lo'o i luga ole maketi fa'atau. Mo se faʻataʻitaʻiga e mafai ona e alu i le maketi maketi ETHBULL/USD ma faʻatau pe faʻatau atu ETHBULL. E mafai ona e mauaina se maketi fa'ailoga fa'amanu'alia e ala ile alu ile itulau fa'ailoga ma kiliki ile igoa; po'o le kiliki i luga o le lumana'i i luga o le pa pito i luga ona sosoo ai lea ma le igoa ole maketi.

Fa'aliliu
E mafai fo'i ona e fa'atau pe fa'atau atu fa'ailoga leverage mai lau itulau atotupe e fa'aaoga ai le galuega CONVERT. Afai e te mauaina se faʻailoga ma kiliki CONVERT i le itu taumatau o le lau, o le a e vaʻai i se pusa faʻamatalaga e faigofie ai ona e suʻeina soʻo se tupe i luga o AscendEX i le faʻailoga leverage.
Foafoaga/Fa'aola

Ma le mea mulimuli, e mafai ona e fatuina pe toe fa'aola fa'ailoga fa'aoga. E le fautuaina lenei mea se'i vagana ua e faitauina uma fa'amaumauga i luga o fa'ailoga leverage. O le fatuina po'o le toe fa'aolaina o fa'ailoga leverage o le ai ai se a'afiaga o maketi ma e te le iloa po'o le a le tau e te maua mulimuli ane pe a uma ona e faia pe fa'atau. Matou te fautuaina le fa'aogaina o maketi va'aia.

E mafai ona e faia pe toe fa'aola se fa'ailoga fa'apitoa e ala ile alu ile itulau fa'ailoga ma kiliki nisi fa'amatalaga. Afai e te fatuina le $10,000 o le ETHBULL, o le a tuʻuina atu se faʻatonuga maketi e faʻatau ai le $30,000 o le ETH-PERP, faʻatusatusa le tau na totogi, ona totogi ai lea o le aofaʻi o tupe; ona fa'aigoaina lea o lau tala i le aofa'i tutusa o ETHBULL.
Thank you for rating.