AscendEX (dikur BitMax) është një platformë financiare globale e kriptomonedhës me një grup produktesh gjithëpërfshirëse duke përfshirë tregtimin spot, marzh dhe të ardhme, shërbime kuletash dhe mbështetje për mbi 150 projekte blockchain si Bitcoin, Ether dhe XRP. Nisur në 2018 me selinë në Singapor, AscendEX u shërben mbi 1 milion klientëve me pakicë dhe institucionale nga 200+ vende në të gjithë Evropën, Azinë, Lindjen e Mesme dhe Amerikën me një platformë tregtare shumë likuide dhe zgjidhje të sigurta kujdestarie.

AscendEX është shfaqur si një platformë udhëheqëse nga ROI në "ofertat fillestare të shkëmbimit" duke mbështetur disa nga projektet më inovative të industrisë nga ekosistemi DeFi si Thorchain, xDai Stake dhe Serum. Përdoruesit e AscendEX marrin qasje ekskluzive në airdrops token dhe aftësinë për të blerë token në fazën më të hershme të mundshme.

Tarifat e AscendEX

Tarifat e tregtimit

Tarifat e niveleve të tregtimit të AscendEX llogariten bazuar në vëllimin ditor të tregtimit të një përdoruesi në USDT ose mesataren pasuese 30-ditore të zotërimeve të tokenit ASD. Për shembull, çdo nivel ka një grup të ndryshëm tarifash prodhuesi dhe marrësi, në varësi të faktit nëse tregtoni monedha me kapital të madh ose altcoin, siç shihet më poshtë. Për të arritur një nivel të caktuar, për shembull, niveli VIP1 kërkon të paktën 100,000 USDT në vëllimin e tregtimit gjatë një periudhe 30-ditore, dhe niveli VIP9 kërkon mbi 500,000,000 USDT në vëllim.

Rishikimi i AscendEX

Tarifat e tërheqjes

Në lidhje me tarifat për tërheqjen e kriptos suaj, AscendEX mbetet konkurrues midis shumë shkëmbimeve. Për shembull, ju do të paguani 0,0005 BTC për tërheqjen e Bitcoin, 0,01 ETH për tërheqjen e Ethereum, 1 ADA për tërheqjen e Cardano, etj.

Pamje tregtare

Tregtim në vend

Tregtimi në vend është i thjeshtë dhe mund të ekzekutohet me një numër çiftesh shenjash. Çmimet e shenjave shfaqen në krye, çiftet e shenjave janë të listuara në të majtë dhe informacioni i librit të porosive është në anën e djathtë.

Vëllimi i përgjithshëm është lehtësisht i disponueshëm në fund të grafikut të çmimeve, në krahasim me kërkimin e këtij informacioni diku tjetër.

Rishikimi i AscendEX


Tregtimi i Marzhit

Exchange AscendEX ofron tregtimin e marzhit për klientët e tij për Bitcoin dhe altcoin të ndryshëm. Ato lejojnë deri në 25x levë, dhe një listë e disa prej kriptove që lejojnë për tregtimin e marzhit mund të gjendet në imazhin më poshtë. Kur hapni një llogari AscendEX, llogaria juaj e marzhit konfigurohet automatikisht dhe nuk tarifohet interes nëse e paguani brenda 8 orëve.

Rishikimi i AscendEX

Tregtimi i të ardhmes

Kontratat e së ardhmes që ofron AscendEX quhen "kontrata të përhershme", të cilat janë të disponueshme për 15 çifte tregtare me kolateral në BTC, ETH, USDT, USDC ose PAX. Kontratat e përhershme të AscendEX nuk skadojnë, kështu që ju mund të mbani pantallona të gjata ose të shkurtra për çdo periudhë kohore që dëshironi, për sa kohë që keni diferencë të mjaftueshme. Platforma tregtare e AscendEX lejon deri në 100x levë për tregtimin e së ardhmes, e cila është një nga më të lartat në industri.

Tregtimi i kopjeve

Ky është një veçori inovative në AscendEX që lejon përdoruesit të blejnë një abonim për disa nga tregtarët kryesorë në bursë dhe më pas të imitojnë/kopjojnë tregtitë e tyre. Llogaritë e përdoruesve do të ndjekin udhëzimet e porosisë së tregtarit profesionist, që do të thotë se tregtitë do të ekzekutohen në mënyrë identike me ato të tyre.

Tregtimi i kopjeve është ideal për përdoruesit që mund të kenë mungesë besimi në tregtimin ditor dhe duan të ndjekin dikë më me përvojë për të përfituar nga fitimet e mundshme. Të gjitha informacionet e tregtarëve mund të shihen në faqen e internetit, ku mund të shikoni kthimin e tyre mujor, fitimin/humbjen mujore, aktivet e së ardhmes dhe çmimin për t'u abonuar.

Rishikimi i AscendEX

AscendEX API

AscendEX ka përmirësuar sistemin e tyre mbështetës për të mbështetur API-të AscendEX Pro, që është lëshimi i tyre i fundit i API-ve që u siguron përdoruesve akses automatikisht. Ky përmirësim përmirëson shpejtësinë dhe stabilitetin e versioneve të vjetra. Tani ka thirrje të sinkronizuara dhe të pasinkronizuara API të disponueshme kur vendosni ose anuloni porositë; Thirrjet e sinkronizuara API do t'ju marrin rezultatin e porosisë në një thirrje API dhe thirrjet e asinkronizuara API do ta ekzekutojnë porosinë me vonesën më të vogël.

Veçoritë shtesë përfshijnë mesazhe gabimi më të detajuara, skema të thjeshtuara API për të gjurmuar të gjithë jetën e porosisë nga fillimi në fund me një identifikues dhe më shumë.

Vendet e mbështetura dhe kriptomat

Platforma e tregtimit të aseteve dixhitale të AscendEX ofron mbështetje për shumicën e vendeve anembanë globit – megjithatë, ka disa përjashtime. Vendet që nuk mbështeten janë Shtetet e Bashkuara, Algjeria, Ballkani, Bangladeshi, Bjellorusia, Bolivia, Burma (Myanmar), Kamboxhia, Bregu i Fildishtë, Kuba, Republika Demokratike e Kongos, Ekuador, Irani, Iraku, Liberia, Nepali , Koreja e Veriut, Sudani, Siria dhe Zimbabveja.

Ato ofrojnë akses në mbi 150 çifte të ndryshme tregtare dhe tregtim marzhi për mbi 50 tokena, duke filluar nga monedhat më të mëdha të tregut deri te disa prej altcoins më pak të njohur, duke ofruar një gamë të gjerë zgjedhjesh dhe çiftimesh në të gjithë bordin.

Rishikimi i AscendEX


ASD Token dhe Ekosistemi

ASD (Dikur BTMX) është tokeni vendas i shërbimeve për platformën tregtare AscendEX dhe mbajtësit e tokenave mund të marrin shumë shpërblime dhe shërbime. Përdoruesit kanë mundësinë të vendosin argumentet e tyre ASD për APY-të fitimprurëse, të marrin zbritje në tarifat e tregtimit, t'i përdorin ato në produkte investimi për të fituar shpërblime ditore, t'i përdorin ato për të rritur shanset e tyre për të fituar një ankand dhe për të blerë karta pikësh për tarifa të reduktuara të interesit.

Mbajtësve u jepet gjithashtu mundësi për të përfituar nga produktet e investimeve ASD, ankandet, parashikimet e çmimeve dhe lëshimet ekskluzive të shitjeve private me simbole. Për shembull, përdoruesit mund të shumëfishojnë shpërblimet e tyre airdrop dhe fitimin e investimit me karta specifike.

Metodat e depozitimit dhe tërheqjes

Ka shumë mënyra se si mund të depozitoni aktive në AscendEX. E para është me anë të depozitimit të kriptove, ku mund të lundroni në portofolin tuaj në internet, të zgjidhni tokenin që dëshironi të merrni, kopjoni adresën e depozitës me shenjën në faqen e Depozitave AscendEX, ngjisni atë në portofolin tuaj online dhe më pas dërgoni tokenin në atë Adresa e depozitës AscendEX.

Nëse dëshironi të tërhiqni argumentet tuaja, lundroni te faqja e tërheqjes në AscendEX dhe ngjitni adresën e depozitës së portofolit të jashtëm ku po përpiqeni të dërgoni dhe klikoni "Konfirmo" për të tërhequr argumentet.

Përdoruesit gjithashtu mund të blejnë kriptovaluta me fiat nëpërmjet një pagese me kartë krediti ose kartë debiti (Visa/Mastercard) në USD, EUR, GBP, UAH, RUB, JPY dhe TRY. Asetet e mbështetura për blerje janë BTC, ETH, USDT, BCH, TRX, EGLD, BAT dhe ALGO. Ju gjithashtu mund të bëni depozita dhe tërheqje nga dhe në llogarinë tuaj bankare nëpërmjet këtyre proceseve të pagesave me kartë.

Karakteristikat dhe Shërbimet e tjera

Zgjidhje tregtare pa recetë (OTC).

Prime Trust është një besim dhe kujdestar i rregulluar nga SHBA që mbështet AscendEX, i cili ndihmon në ofrimin e një zgjidhjeje tregtare OTC për klientët e AscendEX. Asetet e mbështetura janë Bitcoin, Ethereum dhe Tether (USDT), dhe kërkohet një minimum prej $100,000 për një transaksion.

Kartë e shumëfishtë investimi ASD

Karta e shumëfishtë e investimeve ASD është e disponueshme për përdoruesit si një nxitje shtesë, e cila mund të blihet me tokenin ASD. Nëse keni 1 kartë të shumëfishtë, deri në 10,000 ASD në llogarinë tuaj do të shumëzohen me 5 kur të llogaritet pjesa juaj e grupit të shpërndarjes së platformës - me fjalë të tjera, ju mund të bëni një kthim 5 herë në investimin tuaj me një kapak prej 10,000 ASD nëse blini një nga këto karta.

Aksionet

Përdoruesit mund të fitojnë shpërblime nga vendosja e tokenit të tyre. Shpërblimet e fituara riinvestohen automatikisht për të krijuar një kthim të ndërlikuar për të rritur ROI-në e përgjithshme – kjo është opsionale dhe mund të ndizet/fiket sipas dëshirës. Për më tepër, platforma ofron një veçori shumë unike të çlidhjes së menjëhershme që lejon menaxhimin e përmirësuar të likuiditetit të argumenteve të aksioneve, edhe kur tokenët delegohen në një rrjet me një periudhë të gjatë lidhjeje. Gjithashtu, ju mund të përdorni tokenin e stakuar si kolateral për tregtimin e marzhit.

Rishikimi i AscendEX

Bujqësia e Rendimentit DeFi

Përdoruesit mund të kyçin argumentet për të fituar shpërblime bujqësore në AscendEX. Ato ofrojnë grupe të decentralizuara likuiditeti dhe opsione huadhënie/huamarrje – kasafortat e optimizimit të yield-eve dhe protokollet e derivateve nuk janë ende të disponueshme, por vijnë së shpejti. Përfitimet e kultivimit të rendimentit në platformën e tyre janë se nuk ka tarifa për gazin dhe se ekipi kujdeset për të gjithë integrimin e backend-it për ta bërë procesin sa më të thjeshtë që të jetë e mundur me një funksion "me një klikim".

Bittreasure

BitTreasure është një produkt financiar që lejon përdoruesit të investojnë token për një normë të lartë kthimi. Norma totale e kthimit varet nga shenja që zgjidhni për të investuar dhe periudha e afatit të investimit (30, 90 ose 180-ditore janë të disponueshme).

Si të përdorni BitMax Exchange

Për të krijuar një llogari, mund të shkoni në faqen e tyre të internetit dhe të klikoni " regjistrohu " në këndin e sipërm djathtas, i cili më pas do t'u japë atyre dy opsione: verifikimin me email ose numrin e telefonit. Përdoruesit do të fusin të dhënat e tyre dhe më pas do të verifikojnë numrin e tyre të telefonit ose adresën e emailit duke futur kodin e sigurisë të dërguar në pajisjen e tyre.

Rishikimi i AscendEX

Përdoruesit do të duhet gjithashtu të sigurojnë verifikimin e një ID të lëshuar nga qeveria, në formën e një karte identiteti ose pasaporte. Përdoruesve do t'u kërkohet gjithashtu të bëjnë një selfie me një copë letër në dorë për të konfirmuar se jeni vërtet ju, e cila duhet të përmbajë adresën e emailit të llogarisë, faqen e internetit të AscendEX dhe datën aktuale.

Siguria

Ekzistojnë disa opsione sigurie në AscendEX që përdoruesit mund t'i përdorin për të mbajtur llogarinë e tyre të sigurt. E para është një fjalëkalim, i cili përdoruesve do t'u duhet për të krijuar një llogari; është e rëndësishme të zgjidhni një fjalëkalim unik me një sërë numrash dhe karakteresh të ndryshëm.

Aktivizimi i vërtetimit me dy faktorë me Google Authenticator shton një shtresë shtesë sigurie që mund të ndihmojë që të mos aksesohen llogaritë e përdoruesve. Përdoruesit duhet të lundrojnë te faqja e Cilësimeve të Sigurisë për të aktivizuar 2FA dhe kjo do t'i kërkojë të skanojnë barkodin ose të futin çelësin e enkriptimit. Pasi të jetë aktivizuar kjo, sa herë që një përdorues identifikohet në AscendEX, do të duhet të fusë kodin 6-shifror, i cili disponohet vetëm në aplikacionin Google Authenticator.

AscendEX ka zhvilluar një grup të plotë masash elektronike, administrative dhe procedurale për t'u siguruar që të gjitha të dhënat e përdoruesit të mbeten sa më të sigurta që të jetë e mundur. Ajo gjithashtu mban një pjesë të madhe të aseteve të saj dixhitale në ruajtje të ftohtë – disa mbahen në një portofol të nxehtë për të mbështetur likuiditetin e ekosistemit të saj tregtar.

konkluzioni

Avantazhi i përdorimit të AscendEX është se me një mori shërbimesh të tij, ai është në thelb një "një ndalesë" për asetet dixhitale nga tregtimi bazë deri tek investimi i avancuar, aksionet, tregtimi i marzhit dhe më shumë. Ai gjithashtu u ofron përdoruesve opsione për të fituar shpërblime të konsiderueshme përmes ASD, tokenit të vet të platformës. Ndërsa tarifat e tyre të tregtimit janë mjaft konkurruese, ato nuk janë më të ulëtat në dispozicion në krahasim me disa nga shkëmbimet e tjera. Për më tepër, ata nuk ofrojnë sigurim, kështu që fondet tuaja mund të jenë në rrezik - duke u thënë kështu, shumica e shkëmbimeve nuk ofrojnë sigurim të garantuar për asetet tuaja.

Provoni AscendEX për veten tuaj dhe shikoni se çfarë mund të ofrojnë! Më poshtë janë të mirat dhe të këqijat tona:

Pro

  • Një shumëllojshmëri shërbimesh të ndryshme dhe mundësi për të zgjedhur
  • Sasi e madhe e aseteve dixhitale të disponueshme për tregtim
  • Një numër listimesh ekskluzive të monedhave alt
  • Ndërfaqe e lehtë për t'u përdorur
  • Aplikacion celular i lëngshëm për lehtësi në lëvizje
  • Shumë opsione tërheqëse aksionesh dhe të jepni bujqësi për të fituar më shumë nga kriptoma juaj

Kundër

  • Edhe pse ato ofrojnë shumë opsione të ndryshme, mund të jetë pak dërrmuese – ka shumë zgjedhje
  • Mungesa e shumëllojshmërisë kur bëhet fjalë për çiftimet e monedhave të qëndrueshme
Thank you for rating.